Rött, rosé eller vitt, våra kvalitetsviner kan avnjutas som en aperitiv eller som vi rekommenderar tillsammans med en vällagad måltid.

Cantina del Re är godkänd leverantör till Systembolaget AB och uppfyller därmed de krav som ställs i enlighet med hållbarhet gällande socialt ansvar och klimat & miljö. 

Företaget startades under 2015 och är en mix av svensk harmoni och italiensk hetta. Vi opererar i liten skala genom Systembolagets beställningssortiment eller direkt till restauranger som önskar tillhandahålla ett gott italienskt vin till sina gäster.

Vi anordnar även vinprovningar och vi kan vid förfrågan anordna intressanta guidade rundturer i Italien i Triveneto regionen och Emilia Romagna och på våra producenters vingårdar, charkuteri och osttillverkningar. Vänligen ta kontakt med oss för att framföra era önskemål och vi återkommer med offert. Vi tillhandahåller inte färdiga paket utan arbetar utefter våra kunders önskemål oavsett om det gäller små grupper av vänner, kickoffs eller konferenser. 

Våra produkter väljs ut med omsorg och nogrannhet, inte enbart vad beträffar kvaliteten av vinet, men även att hela framställningsprocessen följer respektive lagar om t ex behandling av personal, säkerhet på arbetet, löner etc etc. Som godkänd leverantör till Systembolaget AB arbetar vi i linje med BSCI s uppförandekod.