Beato Bartolomeo Vespaiolo från Beato Bartolomeo - bättre än Prosecco!!! Denna Breganze DOC druva, helitaliensk, erbjuder ett nytt, friskt mousserande vin. Välj Vespaiolo Spumante Extra Dry, Vespaiolo Spumante Demi Sec eller Vespaiolo Frizzante Spago, beroende på dina smaklökar. Alla 3 finns i Systembolagets beställningssortiment. Och gillar ni Spumante Rosé? Då ska ni satsa på Rosa di Sera Spumante Extra Dry. Meraviglioso!Fantastico!
Alkoholkonsumtion under graviditeten kan skada barnet.
Cantina Rotaliana Cantina del Re och Cantina Rotaliana har mycket gemensamt. Bägge har relation till en kung i sin logo och namn. Bägge älskar vi kvalitet och klass.

Alla våra samarbetspartners har ett gemensamt motto och det är att leverera bra produkter genererade i allra bästa stil och med fokus på kunnande, miljö och hållbarhet, Alla druvor handplockas och all personal arbetar i enlighet med italienska arbetsvillkor.

Cantina Colli Euganei som ligger i Padova i Veneto regionen har tilldelats flera fina utmärkelser för sina viner! Ett av de mest erkända vindistrikten i området.

Ornella Molon S.r.l  ett familjeföretag i Campo di Pietra, Treviso, Veneto.  

Capo di Vigna familjeföretag i Motta di Livenza, med fantastiska mousserande viner framförallt Raboso Frizzante som vi stolt berikat den svenska marknaden med.

Az. Agricola Barbaran ytterligare ett familjeföretag i Zenson di Piave med en stor diamant i bagaget: Grapariol - a recovered wine!

Az. Agricola Casaretti i Bardolino vid Lago di Garda, hittar vi denna ekologiska producent som vi har nöjet att presentera för den svenska publiken.

Lombardini Vini Novellara (RE) Emilia Romagna och världsmästare 2019 för sin fantastiska Campanone som vi lanserar inom kort i Sverige!

Cantina Rotaliana Mezzolombardo, Trento. Vi kunde inte väja bättre i teroldegoland än att berika Sverige med Groppello di Revò. Unik i sitt slag!

Cantina Sociale di Trento det bästa VINO NOVELLO! Och enbart hos Cantina del Re hittar du Novelloviner.

Beato Bartolomeo di Breganze Vespaiolo forever! Denna druva ör fantastisk att producera mousserande viner på beroende på sin naturliga sötma och fantastiska smak! Bättre än Prosecco!

Fantastisk bild från en av odlingarna vid vår producent Ornella Molon.